inspiratie op internet

VERTEL ONS HOE JIJ ERUIT WIL ZIEN

Je hebt vast al nagedacht over het pak dat je wilt laten maken. Misschien heb je zelfs hele speciale wensen. Vertel het ons! Hoe meer informatie wij van jou krijgen, hoe makkelijker het voor ons is om jou een goed advies te geven. Natuurlijk kun je een afspraak maken om in de Studio langs te komen om hierover met een van onze stylisten van gedachten te wisselen. Je kunt  ook plaatjes verzamelen van wat jou inspireert, wat jij mooi vindt. Dat kan door te googelen op afbeeldingen en dan plaatjes te bewaren. Je kunt ook op Pinterest kijken en daar een board maken met afbeeldingen waarvan jij denkt dat wij ze moeten zien.

Heb je dat gedaan dan kun je als je via deze site een afspraak maakt meteen je plaatjes naar ons uploaden of een link naar je pinterestboard meesturen.

advies met moodboard

LAAT JE ADVISEREN

Met de informatie die je ons gestuurd hebt maken wij voor jou een moodboard. Daar zie je de essentie van jouw ideeën op terug, aangevuld met suggesties voor stoffen, voeringen, knopen en wat je nog meer nodig zou kunnen hebben. Tijdens je afspraak in de Studio gebruiken we dit moodboard als basis. Maar wij willen ook graag van je weten voor welke gelegenheid je een pak laat maken. Moet het een pak worden voor dagelijks gebruik, of liever voor een hele speciale dag. Als dat zo is, hoe ziet die dag er dan uit? Op wat voor locatie gaat het zijn? Wat is de sfeer?

Met al deze extra informatie en de indruk die we in de studio van jou krijgen komen wij tot een advies.

laat je opmeten

LAAT JE OPMETEN

Als jij je keuze hebt bepaald gaan we passen en meten. Wij hebben een uitgebreide pascollectie in de Studio hangen waarmee we gaan kijken welke maten en welke pasvorm voor jou het beste is. Dat doen we stap voor stap. Iedere verandering die wij nodig vinden spreken wij met je door. Ook van alle mogelijke modellen kunnen wij voorbeelden laten zien.

Pas als jij helemaal tevreden bent gaan wij bestellen.

neem mee naar huis

LAAT JE NAKIJKEN

Nou ja, je pak dan. Ongeveer 5 weken nadat je bij ons bent geweest komt het pak dat je besteld hebt bij ons binnen. Wij nodigen je dan uit om opnieuw in de Studio langs te komen. Samen gaan we dan heel kritisch kijken of alles goed zit. Je kunt nu ook zien of bijvoorbeeld de schoenen die je bij je pak hebt uitgezocht en je overhemd en stropdas er goed bij passen. Als het nodig mocht zijn kunnen wij nog wat kleine aanpassingen aan je pak doorvoeren.

Als dan alles perfect is ben je klaar en kun jij je pak meenemen.